Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Crăciun pentru 100 de familii și persoane sărace 2017

În perioada 20-25 decembrie 2017, 100 familii și persoane sărace din parohia Iancu Vechi Mătăsari primesc în dar carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Crăciun. Valoarea totală a alimentelor oferite este de peste 10.000 lei.

citeste mai mult

Concertul tradițional de colinde al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari

În seara zilei de 18 decembrie 2017, la biserica Iancu Vechi – Mătăsari a avut loc concertul tradiţional de colinde intitulat Iată, vin colindători! susținut de grupul coral mixt VOX COELESTIS al parohiei și corul CANTICUM dirijate de domnul Răzvan Rădos.

citeste mai mult

Bucuria de a colinda

Ultima temă din acest an din cadrul programului educațional Școala de duminică a avut loc în ziua de duminică, 17 decembrie 2017 după Sfânta Liturghie şi a avut ca temă Bucuria de a colinda.

citeste mai mult

Serbarea Sfântul Nicolae, prietenul copiilor

Miercuri, 6 decembrie 2017, de la ora 17.00, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari a avut loc serbarea Sfântul Nicolae, prietenul copiilor.

citeste mai mult

Conferinţa MĂRTURISITORI ÎN TEMNIȚELE COMUNISTE la biserica Iancu Vechi Mătăsari

Miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 15.00, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari a avut loc conferința cu tema MĂRTURISITORI ÎN TEMNIȚELE COMUNISTE.

citeste mai mult

Conferință despre rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate și concert de muzică corală

Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat luni, 18 septembrie 2017, conferința cu tema Rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate, continuată de concertul de muzică corala și clasică intitulat Bucuria Credintei.

citeste mai mult

Cursul intensiv de origami - ediţia a II-a

„FLORI, FLUTURI, PĂSĂRI ŞI …GEOMETRIE!”

citeste mai mult

Pelerinaj la manastiri din judetul Valcea

160 de pelerini de la parohia Iancu Vechi – Matasari in pelerinaj la manastiri din judetul Valcea

citeste mai mult

Vernisajul expoziției de pictură Pe urmele Sfinților Români

La biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Sectorul 2 al Capitalei a avut loc miercuri, 31 mai 2017, de la ora 17:00, vernisajul expoziției de pictură, desen și colaj Pe urmele Sfintilor Romani, ediția a IV-a, cu tema Sfântul Voievod Ștefan cel Mare.

citeste mai mult

Slujba Sfintei Învieri - 2017

citeste mai mult

    1 / 3    

Contact